Pls FOLLOW ya.. =D

Pages

Monday, September 11, 2017

Lydia dah kawen!!



Hoho.. sebelum ni update masa bujang kan? So, nak throwback skit.. Ececece..

Kenapa Lydia nak jugak update kat blog? Sebab now Lydia dah sedar.. Blog ni actually dia ada sentimental value tersendiri.. yg mana tak boleh didapati di fb, ig mahupun twitter.. so, setiap detik indah seboleh2nya Lydia nk update sini..

So nnt, bila Lydia dah tua, adam n aisya leh la bukak.. or kalau nnt Lydia dah terlupa, blog ni boleh ingatkan kembali memori2 manis yg Lydia alami 😀






Kenapa Jejaka ini yg Lydia pilih?

Haha.. actually, tamau puji lebih2, tp dia ada apa yg Lydia nak.. org cakap, pasangan kita perlulah saling melengkapi.. n, he is the one.. 😍

Dia hadir pada masa yg tepat n i know that i made a right decision by becoming his wife 😝

Anyway, pls doakan kebahagiaan kami berkekalan hingga ke jannah.. amin 😍








No comments:

Post a Comment